פסיקתא - דיני משפחה

  • צווים
    שקד | 17/09/2009 22:40

    פסיקתא - דיני משפחה עו"ד גיל שחף 15/09/2009 19:44 שלום רב.  תודה על תשובתך להלן "בית המשפט מבקש פסיקתא בשביל לחסוך לעצמו לכתוב את הוראות הצווים. אתה כותב את הפסיקתא  - כצו שיפוטי, ולמטה השופט חותם"   תגיש הודעה על הגשת פסיקתא, וצרף את הפסיקתא עם כל הצווים, והגש לבית המשפט." הגשתי היום בקשה לפסיקתא" והקשו ממני להגיש גם את הצווים.הבעיה היא שאין לי מושג כיצד נראה צו האם יש דוגמא באינטרנט?תודהשקדוחג שמח גיל שחף, עו"ד

    • פסיקתא - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/09/2009 20:14

      שקד שלום, הצווים מנוסחים כהחלטה שיפוטית, המופניית לגורם השלישי, המורה לו כיצד לנהוג : "ביהמ"ש ..... מס' התיק ... שמות הצדדים צד ג' הכותרת - צו ... הנני מורה ל... (לפעול כך וכך)..." בהצלחה ושנה טובה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה תאריך שופט (מקום לחתימת ביהמ"ש)

      • תודה
        שקד | 20/09/2009 22:34

        רב תודות עזרת מאד

        • מי כותב פסיקתא
          חיל | 09/04/2021 16:27

          מי כותב את הפסיקתא ~ ומתי ?

          ת ו ד ה