מזונות אב לא יהודי- דיני משפחה

  • מזונות אב לא יהודי
    אן | 17/09/2009 19:57

    שלום רב! בעלי לשעבר לא יהודי. משכורטו גבוהה כ-10000 שקל ברשותו רכב יקר ערך. יש לנו ילדה בת 5 שהוא לא רואה אותה ולא מגלה עניין בה. אני לא עובדת כרגע. כמה מזונות פוסק בית משפט בלהיסתמך לפרטים אלה?ומה לגבי תשלום למטפלות? הרי אני יעבוד.אני בעלת השכלה וכישורים רבים. תודה

    • מזונות אב לא יהודי- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 17/09/2009 20:25

      שלום רב חוק המזונות (בשמו המקוצר) חל במקרה כזה ומחילים עקרונות של פסיקת מזונות באופן שיוויוני בין ההורים , ביחס להכנסות וגם לפוטנציאל השתכרות. אין יכולת להתנבא ב- 100% מה יפסוק ביהמ"ש אך בטוח שלא פחות מהמינימום המקובל. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר