הסתה ע"י הסבתא - דיני משפחה

  • הסדרי ראייה
    אוסנת | 16/09/2009 17:45

    אני בהליך גירושין יש הסדרי ראייה לאבא של ילדי בן ה3 האב גר אם אימו ,אמו של האבא מסיתה את הילד כנגדי בלי סוף ולא נותנת לי לדבר עם ילדי כאשר הוא בשבת אצלם אני לא יכולה לשאול לשלמו או לשוחח אם הילד אפילו שהוא יום שלם איתם,הסבתא לוקחת לעיתים את הילד מהגן במקום האב האם אני יכולה מבחינה משפטית לא להסכים לכך. שרק אני או האב נוציא את הילד מהגן?אם סוגייה זו תובא בפני בית המשפט מה בדרך כלל אומרים השופטים לגבי זה?

    • הסתה ע"י הסבתא - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/09/2009 23:20

      אסנת שלום, תוכליט לפנות לביהמ"ש ולבקש למנות את פקידת הסעד כדי לבדוק את טענותיך והאם יש צורך לקבוע כללים לגבי קיום הסדרי הראיה, בהתאם לטובת הילד. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      • המשך תגובה
        אוסנת | 17/09/2009 08:27

        האם במקרה הזה האב אמור לפנות לבית המשפט? כי נראה לי שהחלטה של ההורים היא הקודמת במקרה זה ומי שיש לו בעיה הוא זה שצריך לפנות לבית המשפט

        • הסדרי ראיה - דיני משפחה
          עו"ד מיקי חשמונאי | 20/09/2009 21:08

          אסנת שלום, כמו שאמרת - זה שמבקש את פתרון הבעיה הוא זה שאמור לפנות לביהמ"ש, אולם למיטב הבנתי - הבעיה כאן היא שלך, שכן את זו שרוצה להגביל את האב / הסבתא. בברכת שנה טובה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה