מכתב אישי לשופט - דיני משפחה

  • האם אני יכולה לשלוח מכתב לשופט
    דפנה | 08/09/2009 10:08

    שלום רב, שמי דפנה, ההורים שלי מנסים להתגרש כבר חמש שנים. כל אחד עסוק בתורו לא לוותר ולעשות לשני את המוות, השופט מבחינתו רק מעודד את זה ולא מוכן לפסוק על שום דבר וכל דיון שולח אותם להתפשר, כך כבר כמה שנים למעט שתי פסיקות בודדות (מתוך כמה וכמה) בעצם שום דבר לא זז כי השופט לא מוכן להחליט. הנפגעים העיקריים המתהליך הארוך הזה הם אחיי ואני, מאחר וכל הורה פונה לילד אחר. ההכפשות, הגועל והלכלוך פוגיעם לנו (ואנחנו כולנו בוגרים מעל שלושים) בחיים. האם יש אפשרות לכתוב מכתב תחנונים לשופט שיסגור את הפרשה הזו בהקדם מאחר ואנחנו הנפגעים העיקריים? גם ככה גדלנו ב"חממה" שהם יצרו כל שצריך הוא רק לעזור להם לשחרר את הקשר. אני מפחדת שזה יפגע בהליך או משהו (שלא ייצא שעשיתי טובה לצד זה או אחר) האם אני יכולה לכתוב מכתב לשופט?? תודה רבה,

    • מכתב אישי לשופט - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/09/2009 10:05

      דפנה בוקר טוב. אני מבין לליבך, יחד עם זאת אין פרקטיקה שכזאת - "מכתב לשופט". במיוחד לא ממישהו שהוא בכלל לא בעל דין יחד עם זאת מאחר ומדובר בבית משפט לענייני משפחה, אתה יכולה להכין מכתב כזה ולנסות להגיש אותו. מקסימום תצליחי. הרבה יהיה תלוי בפקידה במזכירות בית המשפט שתקבל אותך. בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה רבה!! אני אנסה.  לת
        דפנה | 09/09/2009 11:05