יורש שנפטר - דיני משפחה

  • יורש שנפטר
    אורן | 07/09/2009 20:59

    דודי נפטר ללא אישה וילדים, כך שיורשיו נכון להיום הם אחיו. אחותו נפטרה לפניו גם היא ללא ילדים ובן זוג. לאחר מותה קוימה צוואתה. האם כעת, עם מות דודי, יורשיה בצוואה הם בין היורשים של דודי או שמא היא לא נחשבת כלל במניין היורשים של דודי?

    • יורש שנפטר - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/09/2009 10:20

      אורן שלום רב., אני מחבר את השאלה שלך כאן ביחד עם השאלה הקודמת ששאלת בפורום אם אני מבין נכון אז למעשה אותה דודה לא יורשת אלא יורשיה החוקיים לפי חוק הירושה וראה ס' 14 לחוק הירושה), ואם היא אינה יורשת, כל נושא צוואתה אינו רלוונטי. בברכה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום