תשובה

  • אגרה בבית משפט למשפחה
    יעל | 02/09/2009 12:56

    האם אחרי שמשלמים אגרה בבית משפט לענייני משפחה אפשר לבקש החזרת האגרה? האם בימ"ש למשפחה (בעניין מזונות קטין) נוהג להחזיר אגרה?

    • תשובה
      השועל | 02/09/2009 15:15

      אי תשלום אגרה מתבצע במידה ומיוצגים ע"י הלשכה לסיוע ציבורי, כמו גם, משרתי חובה בצה"ל (בתיאום עם הגורמים הרלוונטיים כגון משקי"ת ת"ש), וכן אם ההליך בגינו שולמה האגרה הסתיים בהסכם מוקדם.

    • החזר אגרה ששולמה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 02/09/2009 22:52

      יעל שלום, עפ"י התקנות, לביהמ"ש סמכות להורות על החזר אגרה, לאחר ששולמה, במקרה שהתיק נגמר בגישור ו/או במקרה שהתיק נגמר לפני קדם המשפט הראשון. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים