האם מגיע לאישתי חצי מהדירה ? דיני משפחה

  • חלוקת רכוש
    ניר | 30/08/2009 08:17

    שלום לכולם אני עומד לפני גירושין , יש לי דירה שנקנתה כ 3 שנים לפני הנישואין ושולמה במלואה ורשומה על שמי ,בזמנו הבנק הציע לי לקחת משכנתה זכאים לרווק בריבית נמוכה על סך 17000 $ שעד היום אני משלם 300 שח כל חודש. מהחשבון שלי .ולא גרנו בדירה, השאלה אם אשתי יכולה לתבוע 1/2 מהדירה.

    • האם מגיע לאישתי חצי מהדירה ? דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 30/08/2009 09:35

      ניר שלום רב., ככל הנראה לאישתך לא מגיע מחצית מהדירה. היא כן תוכל לטעון שהיא זכאית לקבל השבה של כספים ששילמתי ביחד (ולא משנה מאיזה חשבון) לטובת החזר הלוואת המשכנתא לא ניתן להתעלם מפסיקות שונות של בית המשפט לענייני משפחה מהשנה האחרונה לפיה ישנן נסיבות היכולות לגבור על רישום בפועל, ולכן הטענות שלך בעניין צריכות להיות מדודות ומחושבות בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום