הסכם טרום נישואין - דיני משפחה

  • הסכם ממון פרק ב'
    ilanit994 | 21/08/2009 00:10

    הנני גרושה+1 בת 36,פקידה ומרווחיה כ-4000 נטו, ושוכרת דירת2 חדרים במחיר מציאה של 1800 שח' כולל כל ההוצאות, אני עומדת להינשא לעזוב את דירתי ומקום עבודתי ולעבור דרומה, לאחר שאעבור אליו לא אעבוד כשנה מאחר ואני בהריון,בן זוגי מעוניין בהסכם ממון, יש ברשותו דירה שעליה משלם משכתא של1800 שח' לעוד כ-4 שנים, ורכב קרנות וקופות . לי אין נכסים מלבד קרן פנסיה ופיצויים. שאלותיי: 1. במידה ואתגרש מה הסכום שעליו לתת לי כדי שאוכל שוב לשקם את עצמי? ומה כוללים דמי ההסתגלות? 2.ובכלל על איזה סעיפים אני צריכה להתעקש בהסכם? אודה לכם לתשובה בדחיפות.

    • הסכם טרום נישואין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 23/08/2009 11:55

      אילנית שלום, אי אפשר לענות היום על סכום שיהיו רלוונטיים, אם יהיו, בעוד מספר שנים, ואשר יהיו תלויים במכלול נסיבות חייכם המשותפים בעתיד. לגבי הוראות ההסכם - מומלץ מאוד (!) כי תתייעצי עם עו"ד בענין זה, אשר יבחן את דרישות בעלך לעתיד, הנכסים שכ"א מכם מביא לנישואים, תשלומי המשכנתא בתקופת הנישואים, השינוי שאת עושה לרגל הנישואים וכו' וכו'. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים