קיבלתי תביעות - מה לעשות ? דיני משפחה

  • עזרה בבקשה
    שי | 11/08/2009 18:26

    שלום קיבלתי השבוע מאישתי תביעה למזונות אישה וילדים - סכום מופרך ועובדות שיקריות (בית משפט לענייני משפחה) בנוסף קיבלתי הזמנה לדיון בבית הדין הרבני אני בכלל מעוניין בשלום בית אמיתי מה צריך לעשות? יתכן שיש שני הליכים גם במשפחה וגם ברבני? בנוסף היא לא נותנת לי לראות את הילדים - מה עושים? כמה יקח לי עו"ד על טיפול בתיק שכזה בתודה מראש

    • קיבלתי תביעות - מה לעשות ? דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 12/08/2009 10:42

      שי שלום רב., ראשית קח נשימה אחת עמוקה. כעת פגרה, הכל עובד יותר לעט, המועדים הלגשת כתבי הגנה לא נספרים, ואתה יכול לקבל החלטות מושכלות. שנית, רצים לך בוודאי אלף ואחד דברים בראש, כמה מזונותך יפסקו לי, אני בכלל לא רוצה להתגרש, לאיזה עורך דין ללכת, מה יהיה עם הילדים, היכן אני אגור, מה עם הדירה ועד שאלות מרובות. אני מבקש ממך להתעסק בשלב הזה שאתה נמצא בו, רק בשאלה. מי העורך דין שילווה אותך תחקור, תבדוק, תתייעץ, תקרא, ותיפגש עם עורך דין. עורך דין, יקשיב לך, וביחד איתך יבנה אסטרטגיה של ניהול התיק אשר תתאים לרצונות שלך וליכולות שלך. רק בזה תתעסק. כל הייתר יפתר ביחד עם עורך הדין שלך, והוא יענה לך על כל השאלות בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום