הודעה לפני לקיחת הילדים לחו"ל - דיני משפחה

  • מתן הודעה ליציאה מהארץ
    דנה כ. | 11/08/2009 08:45

    שלום רב, במקרה שהאב כבר הוציא דרכונים, האם ישנה תקופה מסוימת בה עליו להודיע לי לפני יציאתו מהארץ עם הילדים ? (שבוע, 14 ימים וכו') ? בתודה מראש, דנה כ.

    • הודעה לפני לקיחת הילדים לחו"ל - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 12/08/2009 10:37

      דנה שלום רב., אם יש לכם הסכם צריך לראות מה רשום בהסכם אם אין הסכם החוק אינו מדבר על מועד להודעה מוקדמת יחד עם זאת יש לברר האם הדרכונים הוצאות בהסכמתך, ואם כן אז ככל הנראה יודעת לאן הילדים נוסעים ומתי הם חוזרים. ואם אין לך מידע חיוני זה את רשאית לדרוש זאת ישירות או דרך בית משפט ולהתנות מידע ביציאה מהארץ. בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום