הגרוש מאיים להפחית המזונות - דיני משפחה

  • שאלה
    חן | 10/08/2009 20:28

    הגרוש מאיים שיקטין לי מזונות. הוא כבר לא משלם 5 שנים ע"פ פסק הדין (חוייב ב 2001 ב 4000 שח ומשלם 3000) השאלה היא האם כשהוא מנסה לשנות נסיבות היום מסתכלים על הכנסותי? הרי יש פסק דין. והוא ממילא לא מילא אחריו עד היום.

    • הגרוש מאיים להפחית המזונות - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 12/08/2009 10:22

      חן שלום רב., בהנחה והתנהלו הליכים משפטיים בעבר בעניין המזונות\, אכן, תנאי להיכנס לשערו של בית המשפט בשני הוא להראות שינוי נסיבות מהותי. יש שינויים שמתרחישם בחיינו שהם צפוייים ואינם בבחינת שינו ינסיבות מהותי לו אני במקומך, הייתי עומד על כך שפסק הדין הקיים, יקויים במלואו (ולא יוחסר ממנו 1000 ש"ח) היה ותוגש נגדך תביעה , תשכרי שירותיו של עורך דין המתמחה בתחום ואשר יפעל למען השגת מטרותיך. בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • שינוי נסיבות
        חן | 12/08/2009 17:08

        הוא הגיש בקשה לפשיטת רגל ואומר לי שאם אלך להוצלפ אז הוא יבקש הקטנה כי "הכונס? השופט? לא מרשים לו לשלם כל כך הרבה מזונות???כך אמר בערך. האם אני יכולה לתבוע יותר משנתיים אחורה?

      • שאלה נוןספת
        חן | 12/08/2009 17:10

        שאלה נוספת גיל האם מי שמנסה להכנס בשערו של בית המשפט יכול לבקש או האם מקובל להראות את הכנסותי?? הרי נטל חובת ההוכחה היא עליו האם זה משנה כמה אני מרוויחה כיום?

      • בן אחד
        חן | 12/08/2009 19:55

        מדובר בילד אחד כיום בן 13