מה כוללות הוצאות המדור - דיני משפחה

  • חיוב במדור
    מתעניין | 08/08/2009 19:47

    זוג עם שני ילדים מעל גיל 6 פחות מ15 חסכו כספים בסך 1.5 מליון ש"ח לאחר 11 שנות נישואים ומגורים בשכירות. במהלך שיחות על גירושין אמרנו שנחלק את הכספים לשניים וזה יאפשר לכל אחד לרכוש דירה עבור צרכי הילדים ולכן אין צורך בתשלום מדור ( אזור אשקלון).במהלך הכנת ההסכם לתשלום מזונות בסך 3,100 ש"ח וביטוח לאומי ילדים וכל הרכוש בבית התחרטה האישה וטוענת שמדובר בחסכונות והיא רוצה מדור עבור הילדים של 40%. (שנינו שכירים של 7000--6500 ש"ח נטו ) כי היא ביררה וזה החוק וזה יאפשר לה לחיות ברמה יותר גבוהה על חשבון הצרכים שלי. האם זה נכון?

    • מה כוללות הוצאות המדור - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/08/2009 22:00

      שלום רב, הוצאות המדור כוללות, מעבר לשכה"ד / משכנתא, גם הוצאות עבור המדור - ארנונה, חשמל, מים וכו'. אם לאשה דירה והיא אינה משלמת שכ"ד/משכנתא, היא תוכל לדרוש את החלק היחסי בהוצאות נוספות אלה בלבד, בין אם רכשה את הדירה מחסכונות ובין אם בכל דרך אחרת. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים