פירוד זוג (לא נשוי ) עם תאומים תינוקות ...

  • פרוד זוג לא נשוי -עם תאומים -תינוקות
    דור | 06/08/2009 10:34

    אנו זוג...מזה 5 שנים בשנה האחרונה נולדו תאומים -בטיפול למרות המצב המדרדר בינינו... (להדגיש קיים מסמך הבנות לעניין הילדים קודם להולדתם ! החתום ע"י עו"ד ( 2 נספחים) *אציין כי איני בריא ממש- נמצא בבירורים אין סופיים ללא אבחנה משמעותית-ומכאן גם ללא טיפול מקל /מסייע לגופו של עניין: הנכס בו אנו מתגוררים שיך לבת הזוג (הוריה בהעברה) וכעת מבקשת לעוזבו .. האם יש לי זכויות כלשהן המעמד זה ?...לא שאני חפץ בהן ! כעת משפני הדברים כך משתמע כי: מכלות ההתנהלות עם הילדים מתבצע כרצונה ..זאת לאחר שהשיגה את מבוקשה ..."והכושי עשה את שלו " אודה עצתכם עיצד עלי לפעול ...והאם ישהו מענה למי משאלותי /אמירותי אודה בברכה

    • פירוד זוג (לא נשוי ) עם תאומים תינוקות ...
      דור (תיקון פנייתי) | 06/08/2009 10:52

      אנו זוג...מזה 5 שנים (נפרדנו באמצע- לחצי שנה) בשנה האחרונה נולדו תאומים -בטיפול למרות המצב המדרדר בינינו... (להדגיש קיים מסמך הבנות לעניין הילדים קודם להולדתם ! - וכעת בחרה לומר כי אולצה לחתום עליו ... החתום ע"י עו"ד ( 2 נספחים) *אציין כי איני בריא ממש- נמצא בבירורים אין סופיים ללא אבחנה משמעותית-ומכאן גם ללא טיפול מקל /מסייע לגופו של עניין: הנכס בו אנו מתגוררים שיך לבת הזוג (הוריה ובהליך העברה) וכעת מבקשת לעוזבו .... "לא מתאים למגורי הילדים לטענתה ..." לכאורה... ! האם יש לי זכויות כלשהן במעמד זה ?...לא שאני חפץ בהן ! ואיני דלפון ... הסוגיה עקרונית !. כעת משפני הדברים כך משתמע כי: מכלול ההתנהלות עם הילדים כעת מתבצע כרצונה ..זאת לאחר שהשיגה את מבוקשה ..."והכושי עשה את שלו "... אודה עצתכם כיצד עלי לפעול ...והאם ישנו מענה/ סעד למי משאלותי /אמירותי אודה בברכה

      • הכושי עשה את שלו - דיני משפחה
        עו"ד גיל שחף | 06/08/2009 12:23

        דור שלום רב. יש הרבה דברים חסרים בשאלה שאלך. אתה רוצה לסיים את הקשר, מהו אותו מסמך הבנות (האם יש לו תוקף או לא), מה סיכמתם בפירוד לגבי הקשר שלך עם הילדים, מה לגבי סוגיות רכושיות ועוד ועוד שאלות רבות. ראוי שתתיעץ עם עורך דין אשר יוכל לראות כיצד תוכל למצות את זכויותיך ולהבטיח אותן בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל פורום דיני משפחה

        • מה תכלית הפורום ... לא ע"מ שתפנה אותי לעו"ד ....
          דור | 06/08/2009 16:56

          מטרת היעוץ הראשוני היתה מענה קונקרטי ... בכל סוגיה ניתן לומר פנה לעו"ד לשם מה הפורום .......... כל פורום רפואי ...יכול להסתפק ...פנה לרופא ....באמת....?

        • לא ענית לשאלותי תהייותי ......לשם מה טרחתי ?  לת
          דור | 06/08/2009 16:59