אם אין ממי להפרע ,חבל על האנרגיה

  • תביעה של עוגמת נפש
    אבנר | 01/08/2009 14:37

    אני גרוש חודשים וחצי ואני התחתנתי עם אישתי כי היא אמרה לי שהיא בהריון ממני לפני שקבעו לי מזונות לילד ביקשתי מהבית משפט בדיקה רקמות וזה יצא שלא הילד שלי אני יכול לתבוע את האישה שהתגרשתי ממנה על עוגמת נפש שרק בגלל הילד אני התחתנתי איתה והיא שיקרה לי שזה הילד שלי? הבעיה שהיא עכשיו בכלל בלי כסף וגם בקושי מגדלת את הילד. אבל אני יכול על לתבוע כסף? אני יצליח או שיבזבז סתם כסף לתת לעורח דין?

    • אם אין ממי להפרע ,חבל על האנרגיה
      שקד | 02/08/2009 11:28

      האם גרושתך יכולה לטעון לתום לב \\כי לא ידעה וחשבה שאתה האא האמיתי.

      • היא בטח יכולה לשקר אין לי הוכחות
        אבנר | 02/08/2009 19:22

        היא יכולה לגיד שהיא לא ידעה או שהיא סיפרה לי לפני החתונה שיש סיכוי קטן שזה לא שלי והסכמתי לקחת סיכונים אז זה לא שוה להגיש תביעה?

    • תביעה עקב הטעיה בעניין אבהות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 02/08/2009 15:36

      אבנר שלום, אם הנסיבות הן כאלה לפיהן ניתן יהיה להוכיח שהאשה ידעה מראש שהילד אינו שלך, ושאתה נישאת לה רק בגלל זה, תוכל להגיש תביעה לפיצוי בגין הנזקים שנגרמו לך בגלל ההטעיה. עם זאת, כיוון שלטענתך היא למעשה "חסרת כל" יש סיכוי שגם אם ביהמ"ש יחייב אותה בפיצוי, יהיה זה פיצוי כל כך נמוך שמראש ספק אם כדאי להגיש את התביעה. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים