זו יכולה להות עילה, אלא ש

  • מעבר דירה של האם עם הקטין
    אב גרוש | 15/07/2009 12:14

    גרושתי החליטה לעבור מאשדוד לת"א עם ביתנו בת ה 10 שנמצאת במשמרת. אני מתגורר עם בני בן ה 16.5 שנמצא במשמורת שלי באשדוד . ההסדרי הראיה הנוכחיים שלי עם הבת הינם פעמיים אחה"צ ופעם בשבועיים לסוף שבוע. האם מעבר שלהן לת"א הינו הילה מספיקה לבקשתי לשינוי הסדרי הראיה עם הבת לפעם בשבוע באמצע השבוע?והוספת יותר ימים לביקורי הבת אצלי בחגים וחופשות בית הספר ?

    • זו יכולה להות עילה, אלא ש
      עו"ד קובי נסים | 15/07/2009 14:18

      זו יכולה להיות עילה, הכל תלוי בנסיבות המקרה הספציפי שלכם ובעיקר: א. מהי טובתה של הבת. ב. ניסוחו של ההסכם ביניכם בדבר סדרי הראייה.

    • השפעת שינוי מקום מגורים על הסדרי הראיה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/07/2009 00:02

      לגרוש שלום רב, שינוי מקום המגורים יכול להשפיע בכמה כיוונים : א. שינוי הימים ב. הקטנת המזונות לאור עליית הוצאות הנסיעה לביקורים ג. חלוקת נטל הנסיעה באופן שונה בין הצדדים (אחד לכל כיוון למשל) כתב התביעה (היה ואין הסכמות), ייערך בהתאם לצרכים הנ"ל. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים