הוצאות חינוך - דיני משפחה

  • שאלה לגבי תשלום עבור קייטנה בקייץ.
    שואלת | 15/06/2009 16:25

    במהלך השנה, הוצאות החינוך החודשיים עבור 2 ילדים, הם חלק מתשלום המזונות. בחודש אוגוסט לא משלמים עבור הגנים אך יש צורך בתשלום עבור קייטנה. בהסכם הגירושים יש סעיף המדבר על חלוקת התשלום בין ההורים כשיש הוצאה חריגה. האם על האב לשלם חצי מתשלום זה בנוסף לתשלום הקבוע והרגיל של המזונות ? (יש לציין כי התשלום החודשי לא יוקטן בגלל שאין תשלום על גן). תודה מראש על תשובתכם.

    • הוצאות חינוך - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/06/2009 00:03

      שלום רב, אם נקבע שהוצאות הגן כלולות במזונות השוטפים, נראה לא סביר לבקש בנוסף למזונות את עלות הקייטנה, שבאה כתחליף לגן, בחודש בו אין חיוב עבור הגן. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים