הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

סמכות עניינית- דיני משפחה

  • סמכות ענינית לבית משפט
    אנה | 14/06/2009 17:30

    האם הגשת תביעת משמורת לבית משפט לענייני משפחה מקנה סמכות ענינית לאותו בית משפט גם לעניין המזונות והרכוש? או שיש צורך בהגשת כל שלוש התביעות בהזדמנות הראשונה?

    • סמכות עניינית- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 14/06/2009 21:04

      שלום רב הכלל הוא שמזונות ילדים נדונים בכל מקרה בבימ"ש ולא בי"ד. רכוש צריך לכרוך במפורש לביה"ד בתביעת גירושין או לתבוע בנפרד בבימ"ש. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר