הליכים פליליים

  • עניין תמוה בטיפול המשטרה
    סי | 13/06/2009 21:30

    היגשתי לא פעם תלונות נגד בעלי במשטרה על אלימות איומים ואף תקיפה,בכל המקרים נחקר ובמקרה של התקיפה הורחק מהבית לשבוע ימים,לאחר שבנו קצין המשטרה חתם עליו ערבות, בפעם האחרונה לפני כשבוע היגעתי לתחנת המשטרה בעיר ובררתי כי כל תיקיו נסגרו בטענה "אין אשמה פלילית", שאלתי היא האם ייתכן שכך? ובכלל האם שווה לערער על ההחלטה? יש לציין כי התלוננתי והצגתי שני מקרים בהם זייף את חתימתי ואף אמר לי החוקר כי המשטרה מתכוונת לפתוח בהליך משפטי נגדו בעניין אך גם תיקים אלו נסגרו משום מה. עולה בי חשד כי בנו קצין המשטרה שם יד בדבר... האם ייתכן? אני מציינת כי לאור הסכסוכים הרבים בנינו אני בחרתי לנתק את קשריי עם ילדיו [דבר שמאוד מפריע לבעלי ]. הדבר מאוד מטריד אותי ומבקשת דעה מקצועית בעניין בכדי שאוכל לקבל החלטה על המשך טיפולי בעניין מול היועץ המשפטי מלממשלה.

    • הליכים פליליים
      עו"ד מ. שיפמן | 14/06/2009 21:30

      שלום רב איני מתמצא בהליכים פליליים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר