אל התבזבז סתם אחי

  • שכ"ט עו"ד
    ניר | 09/06/2009 08:22

    האם 1500$ להגשת תביעה לקבלת מזונות ילדים זה סכום סביר ו 1500$ לעריכת הסכם גרושין? אין לי שום אינדיקציה, האמצעים שבידי מוגבלים ביותר. ואולי גם אינכם עונים מעצם היותכם נותני ייעוץ ושרותים דומים?

    • אל התבזבז סתם אחי
      משפטן | 09/06/2009 23:33

      הי גבר, אני גרוש ואני גם משפטן ..אין צורך לעשות הסכם אצל עו"ד וכל זה... אתה יכול לעשות זאת בכוחות עצמך עם חבר טוב שקצת מבין. אם הינך ממילא מתגרש סכם עם אישתך על חלוקת הרכוש ועל דמי המזונות שתלם לה ....ואת זה תעלה על כתב... וקבסלו תוקף של פס"ד מביהמ"ש .אבל ממש אין צורך (בעיקר בגלל שהינך דל אמצעים) שתשלם עבור זה. ואם תרצה אוכל אולי לסייע לך ממש ממש ללא תשלום!

      • ערב טוב משפטן - אשמח לעזרה ממך אם אפשרי ?!
        שרון | 10/06/2009 00:13

        היי אשמח להיתייעץ איתך מאחר ואינני יכולה לשכור עו"ד כתבתי את הסכם ביני לבין הבעל לבדי אם יש אפשרות להתייעץ עימך טרם אלך לבית המשפט מחר אודה לך מקרב לב

        • בוודאי שאשמח לעזור...
          משפטן | 10/06/2009 15:22

          אני מניח שזה ישמע מוזא אבל כן אשמח לעזור ללא כל תמורה בד"כ מנסחים הסכם הולכים לבית המשפט ומבקשים יתן לו תוקף של פס"ד ואז מתחילים בהחלת ההסכם במקביל הולכים לרבנות עם ההסכם ומבקשים לפתוח תיק גירושין ובזה תם העניין תני לי מייל פרט אצור קשר ואשתדל לעזור

          • תודה רבה על הנכונות :-)
            שרון | 10/06/2009 15:37

            היי משפטן.. כן זה נשמע מוזר אולי לחלק מהאוכלוסיה אך גמני שכמותך אוהבת לעזור כפי יכולתי ללא תמורה המון תודה

            • איך ליצור קשר?
              משפטן | 10/06/2009 19:22

              הי שרון, איך ליצור את הקשר???

              • ככל הנראה יש איסור לפרסם מייל כאן
                שרון | 10/06/2009 20:07

                אם יש לך רעיון אחר אשמח לשמוע

    • שכ"ט עו"ד - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 10/06/2009 18:46

      שלום רב, שכ"ט עו"ד נקבע ע"י כל עו"ד בהתאם לרצונו ורצון הלקוח לשלם לו את הסכום המבוקש, ואין "תעריף" לעניינים אלה, ולכן לא ניתן להשיב על שאלתך, למעט העובדה שסביר שתוכלי למצוא עו"ד הגובים פחות וכאלה שגובים יותר. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי - משרד עו"ד ומגשרים