לעניין הסכם הממון

  • הסכם ממון
    בני | 19/08/2007 17:34

    אם חתמתי עם אשתי הסכם ממון טרם נשואינו, וכעת אנחנו מעוניינים להתגרש, האם ביהמ"ש חייב לכבד ולאכוף הסכם זה, או שמא אשתי מסוגלת להתחמק ממנו?

    • לעניין הסכם הממון
      עו"ד צבי יוגב | 19/08/2007 18:35

      בלתי אפשרי להתחמק מהסכם ממון שנחתם ואושר בבית המשפט או בית הדין לאחרונה בוטל הסכם ממון ע"י כבוד השופט שנלר והביטול אושר ע"י כבוד השופטת ארבל בבית המשפט העליון אך זהו מקרה מאוד נדיר שייתכן רק כאשר הליך האישור בבית המשפט פסול וההסכם חד צדדי כל טוב צבי יוגב