התמהמהות בהחזרת חוב

  • ייעוץ תביעה קטנה נגד אורנג'
    עירית דורנאנו | 30/01/2011 15:10

    אורנג' חייבת לי 2000 ש"ח כבר מספר חודשים על טעות שעשתה. אני לא מצליחה להוציא מהם את הכסף. אני מתקשרת על בסיס שבועי וכל פעם מקבלת תשובה "היתה טעות במערכת והפעם זה הסתדר". נמאס לי לבזבז את זמני היקר על טלפונים שלא מובילים לשום דבר. האם יש לי עילה לתבוע אותם על הכסף ופיצויים נוספים?

    • התמהמהות בהחזרת חוב
      עו"ד א. אהרונוב | 30/01/2011 18:56

      ערב טוב עירית, באם החברה חייבת לך כסף ולא משיבה אותו את רשאית לתבוע את החברה, לדרוש את השבת הסכום וכן פיצוי נוסף על בזבוז הזמן ועוגמת הנפש. היה והחברה תבוא איתך בדברים לאחר הגשת התביעה, מומלץ לדרוש מהחברה תוספת של פיצוי בגין עוגמת הנפש שנגרמה לך ולא להסתפק בהחזר החוב המוסכם.

      • תביעה נגד אורנג'
        עו"ד ש. בייזר | 02/02/2011 00:22

        עירית שלום, בנוסף לעצתו הטובה של עו"ד אהרונוב, הייתי מציע לך לפנות אליהם תחילה בכתב ולדרוש שיעבירו לך את הכסף המגיע לך לחשבון הבנק שלך. לפי תנאי הרשיון של אורנג' אשר הם קיבלו ממשרד התקשרות עליהם להשיב לך בכתב תוך 21 יום ולהעביר לך את כספך תוך שלושה ימים נוספים. היה ולא יעשו זאת תוכלי להתלונן נגדם במשרד התקשורת וגם להזכיר זאת בתביעה. שי בייזר, עו"ד