מסירה אישית

  • מסירת תביעה
    פרץ | 23/08/2010 11:09

    בוקר טוב, הגשתי תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות, אך הנתבע לא אסף את כתב התביעה והוא הוחזר לביהמ"ש, מה צריך לעשות?? הבנתי שיש מה שנקרא מסירה אישית...? מה זה אומר? איך מבוצע? תודה פרץ

    • מסירה אישית
      שלי גרשט, עו"ד | 23/08/2010 23:51

      תוכל לבצע את מסירת התביעה בעצמך או על ידי שלוח שלך או על ידי שליח או על ידי עורך דין שיכול להפעיל שליח שהוא מכיר (הרבה פעמים יותר זול). יש להחתים על אישור מסירה. במידה ומסרב לקבל, להשאיר במפתן הדלת ועל המסירה לציין סירב לקבל. מומלץ לגבות בתצהיר מוסר חתום על ידי עורך דין (כשנעשה דרך עורך דין הוא דואג להכל).