תביעה נגד חברת נסיעות

  • תביעה נגד סוכנות נסיעות
    רומן | 21/08/2010 21:40

    שלום,שאלתי היא האם במקרה הבא יש הצדקה לתביעה.הזמנתי כרטיסים לטיסה לחו"ל עם חברת התעופה ישארייר דרך חברת הנסיעות איסתא כחודשיים וחצי לפני הטיסה. הכרטיסים שסופקו לי בפועל היו לחברת תעופה אחרת, ארקיא. במקום לטוס בשעה 14 הטיסה אמורה היתה לצאת ב 16:30 ובפועל יצאה ב 19:30. פניתי לחברת איסתא לאחר קבלת הכרטיסים וביקשתי לקבל את הכרטיסים לישראייר עליהם שילמתי כי כשקיבלתי את הכרטיסים לארקיא באתר של איסתא הופיע שלטיסה של ישראייר שהזמנתי חודשיים וחצי לפני כן יש עדיין מקומות (יש לי הוכחה לכך). איסתא סירבו ואמרו שהיה רישום יתר לכן הועברתי ולא משנה שיש עדיין מקומות בטיסה אותה הזמנתי. השאלה אם ניתן לתבוע על כך שהעבירו אותי לטיסה אחרת למרות שהזמנתי כל כך הרבה זמן מראש והאם ניתן לתבוע על כך שהטיסה יצאה חמש וחצי שעות מאוחר ממה שהזמנתי במקור.

    • תביעה נגד חברת נסיעות
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/08/2010 09:46

      בוקר טוב רומן, בשלב ראשון יש לבחון את תנאי עסקת ההזמנה ולראות הספק חרג מהם. במידה והוא לא חרג מהם, הרי שספק אם תעמוד לך עילת תביעה כנגדו בנסיבות שתיארת, לדעתי.