יש להגיע לביהמ"ש ולהגיש שם את התביעה.

  • שלום תותחים!
    תומר | 15/07/2010 16:14

    מעוניין לשלוח כתב תביעה קטנה בדואר לבית המשפט! א) האם זה קביל? ב) איך באפשרותי לשלם את האגרה של פתיחת תיק..? צ'ק? אשראי? הכונה שאני אשלח בדואר ואז אשלם טלפונית את פתיחת התיק או להכניס למעטפה צ'ק על הסכום? אשמח לתשובתכם המקצועית תודהההה

    • יש להגיע לביהמ"ש ולהגיש שם את התביעה.  לת
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/07/2010 22:04

      • נראה לי שאתה טועה..
        תומר | 18/07/2010 13:03

        אם אני שולח ב3 העתקים בצרוף תשלום (בולי הכנסה) ושולח בדואר רשום לבית המשפט. לפי מה שמזכירות המשפט אמרו לי זה תופס. לידיעתך! תודה בכל מקרה..

        • לתומר
          מישהו | 19/07/2010 16:38

          נראה לי שאתה קצת משועמם, רצוי שתשאיר את השאלות לאלה שבאמת זקוקים לכך ולא לבזבז את זמנו של אפי לשוא. ליידעתך. תודה בכל מקרה!