איתור חייב?

  • זוכה בתיק בן 15 שנה
    מייאש כבר | 27/05/2009 22:49

    התיק הינו תיק פיצויי גוף , בו אני כאמור זוכה ולא מצליחה לאתר את החייבים , את מקום מגורם, הם טוענים שלא עובדים והחוב תופח ותופח ועומד על המממממון כסף שאני לא מצליחה לגבות למרות פסק דיני ולמרות כל מה שנקטתי בהוצלפ כגון עיקולים וצויי מאסר - פשוט לא מוצאים את החייבים אף פעם מה ניתן לעשות?

    • איתור חייב?
      אביהו | 27/05/2009 23:04

      תיקון 29 לחוק ההוצל"פ שנכנס לתוקף מ 17.05.09 נועד בין הייתר לסייע בידי הזוכה לאתר את כתובת החייב. יש להגיש בקשה נוספת ולבקש מהרשם לנצל סמכותו בתיקון שלעיל ולהורות לגופים הר"מ לתת פרטים לגבי מקום מגורי החייב. מרשם האוכלוסין, רשות הרישוי, רשויות מקומיות, המוסד לביטוח לאומי, בעל רישיון חלוקה ובעל רישיון הספקה כהגדרתם בחוק משק החשמל, בעל רישיון כללי לשידורי כבלים ובעל רישיון לשידורי לוויין לפי חוק התקשורת ובעל רישיון כללי למתן שירותי בזק פנים-ארציים נייחים. תודה לעו"ד שווץ איתן על המאמר בנושא!

      • טוב שהם נזכרו לעשות את זה
        מייאש כבר | 28/05/2009 10:11

        איזו בקשה להגיש לרשם ההוצלפ? איתור חייב זה נקרא??

        • במזכירות יסבירו לך כולל טופס חדש  לת
          אביהו | 28/05/2009 10:41