את לא צריכה לשלם

  • דוח חנייה
    אלמונית | 13/01/2009 15:41

    שלום רב, יש לי שאלה לגבי חברת "מתאר", חברה הגובה קנסות חנייה עבור עיריית חיפה. האם זה הוצאה לפועל? יש לי דו"ח חנייה משנת 2000 לטענתם של 70 ש"ח שהיום הגיע ל-800 ש"ח. מעולם לא קיבלתי מכתבים,התראות או דואר רשום לגבי הקנס הנ"ל. אין לי מושג מזה הקנס הזה,זאת עבירה שבוצעה בחיפה,ובתקופה ההיא גרתי באילת. המעקל ששוחח עימי,אמר לי שאם עד היום בערב אני לא אשלם לו את הקנס יבואו לעקל לי את המטלטלין. האם זה אפשרי?חוקי? והאם ניתן לעכב הליכים עד לבירור הנושא וכיצד?

    • את לא צריכה לשלם
      שולי | 13/01/2009 15:58

      לא צריך לשלם קנס על דו"ח לאחר שלוש שנים על הדו"ח שלך חל חוק ההתישנות את יכולה לפנות אליי למייל peac12@walla.co.il

    • מה עושים כאשר תיק נסגר?
      שולי | 13/01/2009 16:02

      תיק לזכותי נסגר בהוצל"פ עקב החלטת בית משפט ואני רוצה לערער כיצד אני עוצרת את פסק הדין של הרשם שהשית עליי הוצאות רבות מגישה נגדו ערעור במחוזי? אודה על תשובה בהולה!!!!!!!!!!

    • הליך גביה מנהלי
      עו"ד משה שרגא | 14/01/2009 08:13

      זה אפשרי וחוקי. (לצערנו) את יכולה לעתור לבית המשפט. במקרה שלך, הכדאיות הכלכלית מוטלת בספק.