יכלה להיות פושטת רגל ולהישארבארץ.בקשי צו הצהרתי על

  • עיקול לאמא
    סימה | 10/01/2009 11:29

    בתי בת 22 עזבה את הארץ והותירה מאחוריה חובות, לפלאפון לבנק ולויזה כאל. כל החוב מגיע לכמעט 150000 . החובות צוברים ריבית ומגיע דואר רשום מכולם . ועיקולים... האם ייתכן שיוכלו לעקל לי . כיוון שהיא היתה גרה אצלי כשצברה את החוב! אני בתיבת הדואר הוצאתי את שמה. שליח מטעם עו"ד שמייצג את פלאפון הגיע אלי וכשאמרתי שאני לא מוכנה לקבל דואר רשום כי הבת שלי בכלל לא גרה כאן והיא בחו"ל ואני לא יודעת היכן כי עזבה בגלל החוב, הוא ירד ופשוט השאיר את המעטפה בתיבה!!!!!!!! מה קורה אם הוא פשוט ישקר ויגיד שחתמתי? האם מישהו יכול לתבוע אותי למרות שאין לי חלק בעניין, ואני לא ערבה שלה????? אנא תשובתכם בהקדם. שאלה נוספת, החובות ימשיכו לצבור ריבית ויגיעו לממידי ענק, היא לא תוכל לחזור לכאן לעולם????האם יש משהו שאוכל לעשות למענה שתוכל לחזור לארץ?

    • יכלה להיות פושטת רגל ולהישארבארץ.בקשי צו הצהרתי על  לת
      הציוד שלךלמנוע עיקול | 10/01/2009 13:12

      • עיקול לאמא
        סימה | 10/01/2009 19:56

        ראשית תודה על תגובה כה מהירה. מה זה צו הצהרתי איך עושים אצל מי? חייב בתשלום?? אם היא לא חוזרת החובות ממשיכים לתפוח? עד מתי??????.

    • תביעה לסעד הצהרתי - בבימ"ש
      עו"ד משה שרגא | 10/01/2009 21:50

      בעניין הגנות מעיקולים אצלך - את יכולה לתבוע את כל הנושים ולבקש מבימ"ש להצהיר כי הנכס והמטלטלין הם שלך. אין בכך כדי למנוע המשך ניהול הליכים נגד ביתך, והחוב ימשיך לתפוח בתיק עד שיקרה משהו שישנה זאת.