שכ"ט מקובל

  • שאלה דחופה בעניין התעריף המקובל בתחום המסחרי
    עדי | 23/02/2009 13:31

    שלום, אני עורכת דין ותיקה העוסקת בתחומים שונים, אך מעולם לא עסקתי בתחום המסחרי. נתבקשתי על ידי חברה מסחרית לערוך עבורה שלושה חוזים הנוגעים להתקשרויותיה העסקיות עם חברות אחרות, וכן לטפל בהקמת ורישום חברה משותפת שלה עם חברה אחרת. אשמח לדעת מהו התעריף המקובל (לא המינימלי) לשכר טרחתי עבור כל אחד מהחוזים ועבור הטיפול בהקמת ורישום החברה החדשה. אודה להתייחסות דחופה.

    • שכ"ט מקובל
      עו"ד יפת תומר | 23/02/2009 17:54

      כעו"ד ותיקה את וודאי יודעת שלא ניתן להשיב על כזו שאלה. הכל שאלה של המקרה הספציפי שלך. עד כמה מורכב ההסכם, מה הפרטים שלו, מה ההיקפים הכספיים שהוא מקיף וכיוצ"ב שאלות נוספות. באופן מאוד כללי ניתן לומר שזה יכול לנוע בן אלפי דולר לסכומים גבוהים יותר. הכל בהתאם לנסיבות. בהצלחה.

      • תשובה מוזרה
        עדי | 25/02/2009 10:54

        גם אם אינך יודע היית יכול לענות בתשובה מכובדת וראויה יותר. מדובר בתחום חדש עבורי, כך הובהר. בכל אופן תודה רבה לך והמשך ייעוץ מוצלח !