חוקר פרטי

  • התחזות לאחר
    א.י | 17/03/2012 10:59

    אדם צלצל באיטרקום ביתי ואמר שלום אני חוקר מטעם משרד החינוך.לאחר פתיחת הדלת הנ"ל חזר מספר פעמים על כך שהינו חוקר פרטי מטעם משרד החינוך ללא הצגה של תעודה כלשהי.תחושתי היתה שמדובר בחוקר פרטי ואמרתי לו שאתה חוקר פרטי וזה ענה נכון.שאלתי האם יש עבירה פלילית ומהם? האם יש מקום להגיש תלונה לגורם כלשהו בגין עבירות משמעת בנוסף לעבירה פלילי ? האם יש מקום להגיש נגדו תביעה אזרחית ? לציין שאישתי היתה מבוהלת ויש לה פחדים. ידוע לי שהחוקר הפרטי הקליט בשלב מסויים כנראה שהפסיק את ההקלטה כנראה שראה ש"הסתבך" ועליתי עליו שהוא חוקר פרטי ומסר שהוא חוקר מטעם משרד החינוך. מה שהחוקר הפרטי לא ידע שבלב מסוים הוא הוקלט על ידי לשובתכם אודה

    • חוקר פרטי
      עו"ד יוסף רז | 18/03/2012 12:33

      שלום רב בהודעתך חסרים פרטים מהותיים- אופי השיחה בינך לבין אותו חוקר, מה הוא ביקש לדעת וכיו"ב. ציינת רק שפנה אליך אדם שהזדהה כחוקר מטעם משרד החינוך ותו לא. אנא השלם את הפרטים בגינם אתה מעוניין להגיש תלונה.