תביעת אי כושר

  • חייב עצה!!!!
    דורון | 14/06/2010 08:52

    שלום, אני חייב עזרה דחופה... לפני כארבעה חודשים שכרתי עורך דין לענייני נזיקין עמ"נ שיוכל לעזור לי בתביעה כנגד ביטוח לאומי וכנגד הביטוח הפרטי שלי לאובדן כושר עבודה. המצב הוא שיש לי פריצות דיסק בצוואר ולא יכולתי לזוז מהבית מפאת כאבים לתקופה. כרגע עורך הדין עדיין לא יצר קשר עם אף אחד מהגורמים בגלל שהוא אסף מסמכים לטענתו ואני חייב לחזור לעבוד משום שאני לא מכניס משכורת כבר 4 חודשים . החשש שלי שחזרה לעבודה תפגע בתביעה האם כך?????

    • תביעת אי כושר
      עו"ד זמירו עזמי | 14/06/2010 10:22

      דורון, שלום. במידה וגמרת את תקופת האי כושר אתה יכול לחזור לעבודה שלך, וזה לא אמור להפריע לתביעתך בגין תקופת האי כושר שישבת באמת. לגבי חזרתך בתקופת האי כושר במידה ונקלעת למצב כזה עקב קשאים כספיים, לא תוכל להנות משתי העולמות גם משכורת מהעמביד וגם פיצוי בגין אותה משכורת לכאורה מחברת הביטוח, דבר שמוביל לכפל פיצוי ולא יתכן מצב כזה, על כן אין משהוא שיכול לפצות אותך בגין תקופה זו, ושוב גם זה לא אמור להפריע לפיצוי שאתה אמור לקבל בגין התקופה הקודמת שישבת באמת באובדן כושר עבודה ולא עבדת והשתכרת. בברכה, עו"ד זמירו עזמי, קלנסווה.