דואר זבל

  • עוד שאלה על "דואר זבל"
    נור | 05/05/2010 18:14

    אחרי שליחת הבקשה הראשונה לפרסומת ,מי שלא סירב , וגם לא הגיב שמעוניין לקבל הודעה שנייה שהיא הפרסומת,אחרי כמה זמן לשלוח לו את ההודעה השנייה שהיא הפרסומת?

    • דואר זבל
      עו"ד גיל קראוס | 06/05/2010 15:35

      צהריים טובים, שוב, שים לב שהדגש בחוק הוא על סירוב מצד הנמען ולא הסכמה - אתה צריך לבקש ממי שמסרב שישלח לך הודעה על כך. אין הוראה בחוק לגבי משך הזמן ממהודעה הראשונה לשנייה ואני מניח שהפסיקה תפרש את משך הזמן כזמן סביר - קרי, מצד אחד לאפשר לנמען לשלוח סירוב ומצד שני לא לאלץ את המפרסם לחכות עד אין קץ.