פגיעת גוף

  • תאונת פגע וברח
    מירי | 05/05/2010 13:07

    לפני כשנה כאשר הייתי בחודש שישי להריוני פגע בי רכב במעבר חציה ונמלט מהמקום. למזלי מספר הרכב שלו נרשם והוא אותר ע"י המשטרה.פניתי לעו"ד להגשת תביעה. לאחר קרוב לשנה הודיעו לי שקיבלתי הצעת פיצויים על סך 2700 ש"ח. לאחר שעיינתי בכתב התביעה ראיתי שהוא כתב תביעה פשוט שמשמש את משרד עורכי הדין לכל התביעות שלהם ולא צויין באופן ספציפי פרטי התאונה שלי. חשוב לציין שאני סובלת מכאבי גב תחתון חזקים ועוברת טיפולי פיזותרפיה.ברצוני לדעת מה עלי לעשות כעת?האם להחליף עו"ד? זה אפשרי? להגיש תביעה חדשה אחרי שנה זה רלוונטי? האם הסכום המגוחך הזה מינוס שכר טירחה הוא המקסימום למקרה חמור כזה?

    • פגיעת גוף
      שירה זכריה, עו"ד | 05/05/2010 14:30

      אם הוגש כתב תביעה, יש להניח שגם הוגשה בקשה למינוי מומחה רפואי , ולפי מה שהבנתי- התחום הרלוונטי הוא האורתופדי. רצוי לממש את הזכות לבקש בדיקה כזו, על מנת לוודא אם נותרה לך נכות צמיתה בגין התאונה שמזכה בפיצוי בהתאם לשיעור הנכות, וכל זאת לפני שמסכימים לפשרה כלשהיא. ככלל, אין מניעה לבקש לתקן את כתב התביעה, ברם ככל שהשלב שבו מוגשת בקשת התיקון הוא מתקדם יותר, קיים סיכוי לפסיקת הוצאות שיתנו את התיקון. בהצלחה, שירה זכריה, עו"ד