צילום תלונה

  • הוצאת דיבה ולשון הרע
    אדר | 16/04/2010 17:21

    שלוםהוגשה נגדי תלונה במשטרה, תלונה שהמשטרה סגרה לאחר מספר ימים משום שהבינה כי אין בה אמת וכי הרקע לתלונה הוא סכסוך אישי. מכיוון שנאמרו עלי דברי דיבה ולשון הרע בתלונה, ואני רוצה לתבוע על כך, האם מותר לי לצלם את התלונה?תודה

    • צילום תלונה
      עו"ד יקי רנד | 18/04/2010 09:20

      אינני משוכנע כי בהיותך נילון, קיימת לך זכות אוטומטית לצלם התלונה. אין ספק כי במסגרת הליך משפטי בו תגיש תביעת לשון הרע, תוכל לקבל צו מבית המשפט לצילום התיק, אולם בשלב זה, עשויה להתעורר בעיה. נא הצג שאלתך אף בפורום הפלילי באתר.