תקיפת קטין

  • תקיפת קטין
    שחר | 13/04/2010 19:31

    שלום רב, בני בן ה-9 נסע בהסעת ילדים באוטובוס לבית ספר. הוא רב עם אחת הילדות, הוחלפו קללות בין השניים (כאמור, ילדים בני 9 שלומדים במסגרת מיוחדת), ואז אבא של הילדה, אשר היה באוטובוס, החטיף לו סטירת לחי חזקה ביותר. לקחתי את הילד לרופא, יש לו כאבים. בעקבות המקרה השעו את הבן שלי (!) לכמה ימים. הגשתי תלונה במשטרה. מה ניתן לעשות מבחינה אזרחית ? איך מכמתים מבחינה כספית תביעה אזרחית .? (השפלה, עגמת נפש, רופא) תודה~!

    • תקיפת קטין
      עו"ד גיל קראוס | 14/04/2010 15:11

      שחר שלום, על פניו, נראה כי תודה לאל התקיפה לא הסתיימה בנזק פיזי משמעותי. לכן, התביעה היא בעיקרה על כאב וסבל ועוגמת נפש, אשר ניתן להגיש אותה לבית המשפט לתביעות קטנות. ניתן לבקש כמה אלפי שקלים בגין עגמת נפש במקרים כאלו.