פיצוי בגין פגיעת אבן בחוף הים

  • נא עזרתכם!!!
    יניב | 25/03/2010 17:17

    שלום רב!!! לפני כמה זמן הייתי בחוף הים באחת הערים בארץ ונפגעתי מחלק של סלע שהתדרדר ונפל על ראשי. פניתי לביה"ח - נזל לי מעט דם מהראש ושם עשו לי הדבקה ושוחררתי. פניתי לעו"ד שטיפל במו"מ מול חברת הביטוח של העיר בה זה קרה לי והם מוכנים לפצות אותי אחרי מו"מ שערך עימם העו"ד בסכום של 7,000 ש"ח. האם הסכום הוא סביר בכך שיש לי רק טופס מיון שכלל הדבקה בביה"ח ואין עוד המשך טיפול- או שהסכום הוא נמוך מידי בכך שנגרמה לי מן טראומה עקב האירוע? אודה על עמדתכם בעניין

    • פיצוי בגין פגיעת אבן בחוף הים
      עו"ד יקי רנד | 28/03/2010 09:57

      סכום הפיצוי נגזר, בין היתר מנסיבות המקרה, ומחומרת הפגיעה. במידה ופגיעת האבן הסתכמה בדימום קל, מבלי שנותרה פגיעה צמיתה (אסתטית או אחרת), הרי הפיצוי מצוי במתחם הסבירות. במידה וחלילה נותרה נכות מסוג כלשהו בעקבות המקרה, אזי, על פניו הפיצוי נמוך.