רשלנות עו"ד

  • התרשלות עו"ד ביצוג
    עידן | 20/03/2010 09:22

    שלום רב. נפגעתי כספית ע"י אדם שעשה איחוד תיקים, פניתי לעו"ד ושילמתי 3000ש"ח שיטפל בנושא לאחר 4 שנים בערך נודע לי שאותו אדם מגיש בקשה לפשיטת רגל אצל הכנ"ר. נפגשתי עם עו"ד ושאלתי אותו איך זה שהוא לא אמר לי שאדם זה הגיש פשיטה והוא אמר שאינו יודע על זה,היה נשמע לי תמוע בכל זאת ביקשתי ממנו שיגיש התנגדות כדי שאם יש כסף ואני הנושה היחידי יהיה סיכוי להוציא משהו. עברה יותר מחצי שנה למזלי חבר היה בבית משפט וראה את האדם שחייב לי ובית המשפט מאשר לו את פשיטת הרגל כי לא היו היתנגדיות ואף אחת לא הגיע . ניגשתי לכונס כדי לדעת עם העו"ד שלי הגיש היתנגדות ולהפתעתי הוא לא הגיש והפקידה אמרה לי שעברה כבר שנה מאז שהאדם זה הגיש בקשה ואפשר להגיש היתנגדות רק בחצי שנה הראשונה. ***האם אני יכול לתבוע את עו"ד שלי על היתרשלות ורמאות שהרי שילמתי כסף והודעתי לא שהאדם זה מגיש פשיטת רגל אך למרות כך לא עשה דבר.

    • רשלנות עו"ד
      עו"ד יקי רנד | 22/03/2010 18:11

      על פניו, עושה רושם כי קיימת רשלנות מצד העו"ד המטפל. עם זאת, אני ממליץ כי תפנה שאלתך לפורום הוצאה לפועל, אשר עוסק בתחום טיפולו של עוה"ד אשר ייצג אותך, וכך תוכל לקבל תשובה ממוקדת ומקצועית, באם עוה"ד אשר טיפל בך אכן חרג מנורמות עבודה סבירות.