רעש סביבתי

  • רעש סביבתי
    דוד | 16/03/2010 15:03

    שלום אני גר ברחוב חורב בחיפה שהינו ציר מרכזי ונחשב לאיזור א שהוא איזור בעל תשלום הארנונה הגבוהה ביותר בחיפה,כל הבתים ברחוב נמצאים במרחק של 15 מטר מכביש עם 2 נתיבי נסיעה בכל כיוון, במשך כל שעות היממה (גם בשעות הקטנות של הלילה) יש רעש בילתי נסבל שמפריע לכל דיירי הרחוב. האם ניתן לפעול משפטית מול עיריית חיפה ולאלץ אותם לפעול לצמצום הרעש כמו מימון חלונות בידדית בבתים ,התקנת מסתורי רעש ,הקלה בתשלום ארנונה וכו..

    • רעש סביבתי
      עו"ד גיל קראוס | 16/03/2010 17:00

      דוד שלום, על פניו, נראה בעייתי לחייב את העירייה עקב הרעש שמגיע מהכביש. אינני יודע גם האם עברתם לגור במקום לפני קיומו של הכביש או לאחריו ואז הייתם מודעים היטב לרעש הנובע ממנו. ניתן לנסות ולפנות לעירייה בדרישות שונות, אך הסיכויים נמוכים. לגבי ארנונה - נא הפנה את שאלתך לפורום זכויות אדם.