תביעה בגין פגיעה בתאונה

  • תביעה בתאונות אישיות תלמידים
    א.ק. | 16/03/2010 10:09

    שלום אני אב לבן שעבר תאונה לפני 4 שנים. היום בן 17. עקב התאונה נפגע קשה בגופו ועד היום נמצא בשיקום (בעיקר פיזיותרפיה). הוגשה תביעה לחברת הביטוח במסגרת פוליסת תאונות אישיות תלמידים, בני נבדק ע"י מומחה מטעמנו שנתן לו 45% נכות אורטופדית, מומחה של חברת הביטוח נתן לא רחוק מזה, 39%. חברת הביטוח מציעה פיצוי בגובה כמעט 160,000 ש"ח . עו"ד שלי, וכך המומחה שלנו סבורים שאולי כדאי לסגור את התיק ולקחת את הפיצוי היות והנכויות לא רחוקות זו מזו וייתכן ומומחה ביהמ"ש יתן נכות גם באזור הנכויות הללו. או שאולי כדאי להגיש תביעה לבימ"ש ולהשקיע את אגרת ביהמ"ש אבל לנסות להוציא עוד קצת מבלי שהעניין יגיע לדיון מול שופט. השאלה, האם שווה להילחם בגלל שבני טרם בן 18 ותיתכן גם החמרה במצבו בעתיד, אולם מאידך, להיגרר עם זה כמה שנים בשביל עוד כמה אלפים, אולי לא ממש כדאי.? אשמח לחוות דעת נוספת.

    • תביעה בגין פגיעה בתאונה
      עו"ד גיל קראוס | 16/03/2010 16:50

      צהריים טובים, ברור שמבלי לבדוק את מלוא הנסיבות והמסמכים בתיק וכן את פוליסת הביטוח, אינני יכול להביע את דעתי ביחס להצעה שניתנה לכם.