תביעה בגין תלונות שווא

  • כתב אישום שבוטל בטרם הקראה
    רונית | 18/02/2010 15:30

    הי בעקבות סכסוך שכנים הוגשו תלונות שווא רבות . השכנים הפכן ארועים ללא שום גוון פלילי בזמן העדות במשטרה לארוע פלילי כמו איומים או תקיפה ( יריקה ) חשוב לציין כי מעולם איש לא התלונן עלי במשטרה . בעקבות רצל אופי ודהומניזציה שעשו נגדי השכנים במשטרה והמתפ הוגש נגדי כתב אישום . בעקבות שימוע כתב האישום בוטל בטרם הקראה וכל האישומים בוטלו מחוסר אשמה . האם אני יכולה לתבוע בגין הנזקים שנגרנו לי : נאלצתי לעזוב מקום עבודה כדי לטפל בכתב אישום ( אני עורכת דין אהל לא עוסקת בתחום ) בנוסף בכל השנים שהתיקים היו פתוחים נגדי לא יכול לפנות למקומות עבודה רבים . בנוסף המתח הנפשי שנגרם לי ועוגמת הנפש תודה מראש

    • תביעה בגין תלונות שווא
      עו"ד גיל קראוס | 18/02/2010 18:13

      רונית ערב טוב, אם אכן מדובר בתלונות שווא, וודאי כי ניתן לנקוט הליכים בגין תלונות אלו אשר עשויות להיחשב גם כלשון הרע. במידה וישנה עילה, ניתן לכלול נזקים שונים במסגרת התביעה, לרבות הפסדים כאלו ואחרים. אני מציע שתתיעצי בעניין עם עורך דין בתחום הנזיקין אשר יוכל לתת לך הסבר מקיף לאחר שתפרשי בפניו את מלוא העובדות.

      • תודה רבה  לת
        רונית | 18/02/2010 18:42