הליך משפטי בגין נשיכת כלב

  • לע"וד גיל קרואס שלום וברכה
    ENBALI | 18/02/2010 09:01

    בעקבות תשובתך קיימיות אצלי מחלות נוספות כגון: בעיות לב, מחלה מתפרצת בעצמות ובנוסף עברתי ניתוח במיתרי הקול הנכות נובעת מכלל המחלות את עניין הכלב הדבקתי לכלל המחלות כתוצאה מכך נגרמו לי ניתנה לי נכות של 10% שאלתי היא האם כדאי ללכת להליך משפטי מאחר וגם אין לי שום קבלה או מרשמי תרופות שאני יכולה להשתמש בהם כעדות. בנוסף אם היותי חד הורית מערכת בית המשפט תרחם עלי ותחייב את בעלי הכלב לשלם לי? בתודה רבה ובכבוד רב

    • הליך משפטי בגין נשיכת כלב
      עו"ד גיל קראוס | 18/02/2010 14:55

      צהריים טובים, במסגרת תביעה לפיצויים בגין נזקי גוף, כל טענה רפואית יש לתמוך בחוות דעת רפואית מטעמך, כך שלכתב התביעה תצורף חוות דעת מטעמך אשר תקשור בין המחלות ובין הנשיכה וכן תקבע את גובה נכותך. הנכות במוסד לביטוח לאומי איננה מחייבת במסגרת תביעה לנזקי גוף (כל עוד לא מדובר בתאונת דרכים).