תיאום מס

  • תיאום מס להורי קטין נטול יכולת
    שירי | 27/04/2011 08:36

    שלום רב! אני ובעלי שנינו שכירים, בעלי עובד בעירייה ורוצה להתחיל לעבוד על מונית שכורה בערבים. שאלתי- איך ומתי מבצעים תיאום מס, והאם לעובדה שכל שנה אנו מגישים על שמו טופס להחזר מס בגין הורה לילד נטול יכולת (ומקבלים החזר כל שנה בדיעבד) יש משמעות?

    • תיאום מס
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 28/04/2011 16:01

      תוודאו לציין זאת בטופס הבקשה לתאום מס. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים