תביעה חסרת בסיס

  • האם אפשר לבקש למחוק כתב הגנה בשל העדר עילת הגנה?
    נורי בהל | 23/02/2012 12:55

    הגשתי תביעה והצד השני שלח כתב הגנה שלא מראה שום הגנה ראויה. איך אני אומר זאת לבית המשפט. תודה

    • תביעה חסרת בסיס
      עו"ד טל פינק שליש | 26/02/2012 15:01

      באפשרותך להגיש כתב תשובה לכתב ההגנה ובו לטעון כי אין כל הגנה. בנוסף, באפשרותך להגיש בקשה לדחיה/מחיקה על הסף של התובענה. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • בקשה לסילוק על הסף מוגש על ידי הנתבע ולא התובע
        שאול | 28/02/2012 12:14

        במקרה זה השואל הוא התובע ולכן ההמלצה אינה רלוונטית לגביו.