ערעור

  • שופט פסול בבית משפט לתביעות קטנות
    טלי | 12/02/2012 19:22

    ניגשנו לבית משפט לתביעות קטנות למען הצדק תבענו עו"ד שהשכיר לנו את דירתו וחזיק לנו 10000ש"ח שפדה אותם. לאחר סיום החוזה ביננו החליט העו"ד לא להחזר לנו את הכסף בטענה שהרסנו לו את הדירה וביקש 1600 ש"ח סירבנו מאחר והדירה היתה הרוסה דירה שהשוכר התעלל בנו לא תיקן לנו ליקויים בדירה מאחר וקיבל כסף לשנה מראש ליקויים כמו ריקבון בדירה מנעולים שבורים דלת שבורה מזגן מקולקל וכו' והשאיר לנו חובות דיירת קודמת השופט בבית המשפט לאחר 7 חודים המתנה למשפט בירך את הנתבע כאורח ניכבד מאחר והכיר אותו ועוד לפני שהתחיל דיון פסק שיש להגיע לפשרה שאנו נשלם לנתבע סכום של 1600 ש"ח שסירבנו החליט לפתוח בדיון שבו הבאנו הוכחות קבלות פרוט שיחות שקים שנתנו וכו' אך הנ"ל השופט התעלם מאיתנו ופסק לנו 4000ש"ח לשלם לחברו. הסכמנו מאחר והשופט הסביר לנו שאם לא נסכים זה יהיה 25000ש"ח . הסכמנו אך אנו בוכים ומוכים ממערכת המשפט שהלכנו אליה בשביל הצדק אך גילינו את פניה המכוערות. מה עלינו לעשות האם להילחם לצדק או לשתוק.

    • ערעור
      עו"ד נאור חזות | 14/02/2012 13:20

      טלי שלום, קשה להתייחס לדברים מבלי אכן לבחון אותם מפרספקטיבה אובייקטיבית. ככל שאתם סבורים כי לא נעשה עימכם צדק, הינכם רשאים לערער על פסק הדין (יש לבדוק כי הינכם מצויים בגדר הזמן שבו ניתן להגיש ערעור). בהצלחה. עו"ד נאור חזות

      • האם ניתן לערער אחרי קבלת פסק דין? כמו כן
        טלי | 14/02/2012 21:30

        כמו כן מי מבטיח שלא ניפול על שופט אחר שהוא חבר של חבר שיתנקם בנו. האם ניתן לפנות לנציבות השופטים להתלונן על שופט? האם זה יכול לפגוע בנו? האם ניתן שמישהו ייצג אותנו בבית המשפט?

        • ערעור
          עו"ד נאור חזות | 15/02/2012 09:02

          טלי שלום וברכה, אם את חושבת כי קיימים טעמים אמיתיים בהם השופט צריך לפסול את עצמו מלשבת בדין את תמיד יכולה להגיש בקשה לפסול שופט. העילות לפסלות שופט מפורטות בסעיף 77א לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], התשמ"ד - 1984. בפן אחר - את יכולה להגיש תלונה על שופט באמצעות נציבות תלונות הציבור על שופטים. בברכה, עו"ד נאור חזות