דחייה ומחיקה על הסף

  • מתי מגישים בקשה למחיקה על הסף?? עזרה בבקשה
    מירית | 29/01/2012 19:13

    האם אני אמורה להגיש זאת עם כתב ההגנה ו/או בנפרד?? כמו כן, האם עצם העובדה שהתובע השמיט מחוזה השכירות את העמוד הרלוונטי המאשר לי לקזז מדמי השכירות קביל לעניין דחייה על הסף? האם עצם העניין שהתובע כתב בתביעתו שלא קיבל שכר דירה כלל ואצלי יש אישורי הפקדות רלוונטי למחיקה? כמו גם שהתובע נוכח לדעת שהוגשה נגדו תביעה ואז ניצל את בית המשפט לתביעה שלא בתום לב?? אודה לתשובתכם....

    • דחייה ומחיקה על הסף
      עו"ד נאור חזות | 29/01/2012 21:33

      מירית ערב טוב, בקשה למחיקה ו/או דחייה על הסף מומלץ להגיש בנפרד מכתב ההגנה. מהמקרים שאת מתארת (הגשת תביעה שלא בתום לב), ייתכן ויכולה לעלות על - ידך טענת מחיקה על הסף (תביעה קנטרנית). תשומת ליבך כי טענת מחיקה על הסף וטענת דחייה על הסף שונות זו מזו. טענת המחיקה על הסף מוסדרת במסג' סעיף 100 לתקנות סדר הדין האזרחי, התשכ"ד - 1984 ואני ממליץ כי תעייני בה. בברכה, עו"ד נאור חזות