תשובה

  • שאלה
    והבי | 26/01/2012 20:18

    היום היה לי דיון בבי"ד אזורי לעבודה הוזמנתי לקדם משפט בשעה 10 הגעתי לדיון יחד עם עורך דיני בשעה 10 בדיוק נכנסנו לאולם הרשמת שנכחה בו רק הקלדנית וכפנה אליה העורך דין אמרה לו שיש כבר החלטה הוא טען בפניה שרק עכשיו עשר איך יכול להיות השיבה שלפני שניות ספורות פחות מדקה עזב עורך דין הצד שכנגד וכל מה שאני יכול לעשות לדעתה זה להגיש בקשה שאלתי האם בקשה זו תעזור ומה לבקש ההחלטה להעביר את התיק למותב על מנת להחליט בבקשתו של התובע למתן פסק דין האם המותב יתן פסק דין או שיעתר לבקשתי לערוך דיון

    • תשובה
      עו"ד נאור חזות | 27/01/2012 14:56

      והבי שלום וברכה, לצערי השאלה חסרת פרטים מהותיים. באם אכן הבנתי נכון, אין לבזבז זמן ועליך להגיש באמצעות ב"כ בקשה דחופה לקיום דיון ו/או לביטול ההחלטה שנתקבלה במעמד צד אחד (שלא כדין). את הטעמים והנימוקים לכך יש למנות בבקשה. המגמה בבתי המשפט בכלל ובבתי הדין בפרט, היא כי יינתן לנתבע יומו בבית הדין והוא יהיה זכאי להתגונן מפני התביעה כנגדו גם אם ביצע מחדל פרוצדוראלי כלשהו (כמובן שזה תלוי נסיבות). בכל עניין נוסף אשמח להיות לעזר, עו"ד נאור חזות