תגובה לבקשה לתיקון כתב תביעה

  • תיקון כתב תביעה
    דני | 17/01/2012 18:29

    שלום יש לי שאלה בבקשה הוגש נגדי כתב תביעה לפני כשנה. לאחר שהגשתי כתב הגנה בו אני מבקש לדחות על הסף את התביעה התובעים הגישו 7 בקשות שונות לבית המשפט (איני יודע מהם) רק שהאחרון הוא תיקון התביעה. השאלה שלי היא ביה"מש שלח לי מכתב שבו אני צריך לתת את תגובתי לבקשה לתיקון כתב התביעה.מה זה אומר? האם אני צריך להגיש כתב הגנה חדש? אני לא מסכים לתיקון התובע שינה את כל התביעה כרגע הוא תובע אותי ב- 100000 ש"ח יותר מאשר בכתב התביעה המקורי עם סיבות שונות חלקן לפחות או שאני צריך רק לרשום שלא מסכים לתיקון? מבקש תשובה דחופה אני צריך להגיש את התגובה תוך יומיים. תודה מראש

    • תגובה לבקשה לתיקון כתב תביעה
      עו"ד טל פינק שליש | 18/01/2012 12:19

      כמו לכל בקשה בבית המשפט, אתה זכאי להגיב בתוך 20 ימים, אלא אם בית המשפט קצב מועד אחר. התגובה שלך הינה לבקשה לתיקון כתב התביעה ולא כתב הגנה. בתגובה עליך לפרט את הנימוקים מדוע אתה מתנגד לתיקון כתב ההגנה. מאחר ומדובר על תגובה משפטית לחלוטין, אשר צריכה להישען על פסיקה וחקיקה, הייתי מציעה כי תיוועץ עם עו"ד. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום