עורכי דין בתביעות קטנות

  • תוך כמה זמן עלי להגיב אם בכלל לכתב הגנה שקיבלתי
    עודד | 03/01/2012 08:47

    שלום,הגשתי כתב תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות נגד חברה.החברה הגישה באמצעות משרד עו"ד כתב הגנה.יש לי מספר דברים שהייתי רוצה להגיב לכתב ההגנה הזה.שאלתי היא האם אני צריך להגיב לפני המשפט או במשפט עצמו ? או אם בכלל יש לי אפשרות להגיב ? או רק בדיון?אחת הסיבות היא שאני רוצה להגיב זה הצד שאני תובע ביקש בכתב הגנה להעביר את המשפט לבית משפט השלום או לאשר לו להגיע מיוצג עם עו"ד כיוון שזה עוסק בעיניין רפואי (שבירת שן כתוצאה של אבן במזון)האם אני יכול להתנגד ? תודה

    • עורכי דין בתביעות קטנות
      עו"ד טל פינק שליש | 04/01/2012 14:16

      קודם כל, אם כתב ההגנה חתום על ידי עורך דין, באפשרותך להגיש בקשה למחיקתו, מאחר ואסור לעו"ד להגיש כתבי טענות בתביעות קטנות. באפשרותך להגיש את התגובה לבית המשפט, והייתי עושה כן עוד לפני הדיון. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום