ביטול דו"ח שניתן בשבת

  • קבלת קנס בשבת
    רן | 29/12/2011 18:12

    שלום,בשבת האחרונה קיבלתי קנס על שוטטות עם כלב ללא רצועה:1. הכלב היה משוחרר בכמה רגעים בלבד שהפקחים ראו אותו, למעשה, הם ראו אותי קושר אותו בדיוק באמצע הרחוב.2. הם הגיעו ברכב לא מסומן ולדעתי, ללא מדים.3. האיש שדיבר איתי הציג את עצמו קודם כל בתור גורם כלשהו של איכות הסביבה מטעם העירייה וניסה לברר פרטים לגבי זהות הכלב והאם יש לו חיסונים. כדי לאמת את זה הוא טעם שהוא צריך את הכתובת. לאחר שמסרתי לו את כל הפרטים (כשמבחינתי אני לא יודע שהוא פקח), הוא אמר שהוא ראה את הכלב ללא רצועה והוא נותן לי קנס.4. האירוע קרה ביום שבת, ולהבנתי לא מדובר באירוע המצדיק מתן קנס בשבת (בניגוד לעברת תנועה למשל).האם יש לי עילה משפטית לביטול הקנס?תודה מראש.

    • ביטול דו"ח שניתן בשבת
      עו"ד טל פינק שליש | 31/12/2011 21:45

      על פניה, אני לא רואה עילה משפטית לביטול הקנס. החוק האוסר על שחרור כלב ללא זמם ורצועה חל בכל הימים, ולא רק ביום שבת. ככל ויש לך תלונות כנגד התנהלות הפקחים, אתה רשאי להגישן לרשות המקומית בה עובדים הפקחים, אולם אני לא בטוחה שיש בכך כדי להביא לביטול הקנס. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • הבנתי
        רן | 31/12/2011 22:54

        עירעור שכולל את נסיבות האירוע שלחתי.הרבה תודה.