ביטול הסכם מכר

  • מכירת בית
    ronenlal | 29/12/2011 02:53

    שלום יש לי בעייה ואני רוצה לדעת מה צריך לעשות. אני רציתי למכור את הדירה והלכתי לחתום על המסמכים גם הבחור שרצה לקנות מימני בא לחתום אבל בסוף החתימה של הבחור. הבחור לא רצע להמשיך בעיסקה קם והלך. לא שלם ולא עשה כלום.לאחר 4 ימים הבחור מתקשר ומאיים לתבוע אותי עם אני והוא לא נחזור לעסקה.גם עם אני רוצה לחזור לעסקה אני לא יכול בגלל שלא קבלתי כסף ועכשיו גם עם אני יקבל כסף אני יפסדתי את הבית שהאיתי צריך לקנות.השאלה שלי זה עם אני צודק שאני לא רוצה לחזור לקניה כי אין לי איפה ללכת? ושאלה שנייה עם אני לא חוזר לעסקה מה אני הלל להפסיד ושאלה שלישית.הבחור יכול ליתקשר אלי ולאיים אלי שהם אנחנו לא נחזור לעסקה הוא יעשה לי צרות.זה לא סוג של האיים?

    • ביטול הסכם מכר
      עו"ד טל פינק שליש | 31/12/2011 21:34

      חסרים פרטים בשאלתך. האם נחתם ביניכם הסכם מכר או זכרון דברים? אלו סעיפים הוגדרו בהסכם/זכרון הדברים? רוב הסיכויים שהמקרה אותו אתה מציין עוגן בהסכם/זכרון הדברים אשר נחתמו ביניכם. ככל ואתה מעוניין בקיום ההסכם - עשה זאת. עם זאת, יש לבחון אם בהסכם/זכרון הדברים אין סעיף של פיצוי מוסכם וכיוצא בזה. אם אתה לא מעוניין בהסכם ואתה חושש מתביעה, הייתי ניגשת לעו"ד על מנת להתייעץ איתו בנושא. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום