פסק דין בהיעדר הגנה

  • פס"ד בסדר דין מקוצר לאחר מו"מ עם הבנק ובא כוחו
    יונתן | 25/12/2011 15:52

    אני חברה בע"מ ובחשבון בנק משני שבו הייתה לי הלוואה ע"ס 60 אלף ש"ח ולא היה לי מספיק תנועה והבנק החליט שאפקיד לו מזומן במיידי, יומיים למחרת הפקדתי צ'יקים דחויים למשך שנה וחצי בסך 20 אלף ש"ח, הפקידה שממונה על חשבוננו לא ראתה את ההפקדה(והודתה בפנינו) והחליטה להעביר את הנושא לתביעה, בא כוח הבנק  הגיש תביעה על סך כל הסכום, ובמקום להגיש כתב הגנה התחלנו במו"מ עם העו"ד, לאחר הסכמה כי ישולמו 60 אלף +6 אלף שט"כ, לאחר שהגענו לבנק לשלם לא היו מוכנים לקבל צ'ק שתאריך פרעונו ליום למחרת, וכעת הוגש פסד נגדי האומר כי בהעדר בקשה להתגונן חוייבנו לשלם הסכום במלאומו בצירוף ריביות ושט"כ, האם אני יכול לערער ע"כ או עלי לפנות לשופט שפסק ולפרוס את טענותי?

    • פסק דין בהיעדר הגנה
      עו"ד טל פינק שליש | 25/12/2011 17:50

      מנוסח שאלתך ניתן להבין כי הוגשה כנגדך תביעה ולא התגוננת, ועל כן ניתן פסק הדין. אם כך הדבר, עליך לפנות לבית המשפט בבקשה לביטול פסק הדין (לצרף אסמכתאות ונימוקים מדוע לא התגוננת). ככל ובית המשפט יבטל את פסק הדין, תוכל לבקש להתגונן בפני התובענה. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום